Osztom

A kolibri
hungary

Ismerd meg üzletágainkat, erősségeinket, pilléreinket, elérhetőségünket!

Görgess le
Üzletágaink
 •  

  tapinthato.hu

  Tapintható (taktilis) térképek, tapintható alaprajzok, irányító táblák, helyiségnevek, akadálymentesített feliratok...

 •  

  biléták.hu

  Papír, műanyag, fa, acél, alumínium, PVC, akril és bőr alapanyagú, magas minőséget képviselő bilétáink széles választéka raktárról, azonnal elérhető készletünkből, vagy egyéni igények alapján, egyedileg gyártva...

 •  

  braillematrica.hu

  Akadálymentesítés Braille tapintható matricák segítségével. Irodákba, üzemekbe, áruházakba, egészségügyi intézményekbe, vagy akár saját otthonába...

 •  

  díszszalagok.hu

  Különböző szélességű és anyagú díszszalagok, pántok, nyakpántok és kiegészítők...

Erősségeink
 • Mi a kolibrihungary munkatársai szüntelenül azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel a lehető legkönnyebbé tegyük termékeink beszerzését. Széles kínálatunkkal, fizetési- és szállítási módok választékával, valamint segítőkész munkatársakkal a lehető legjobb módon igyekszünk kiszolgálni Ügyfeleinket.

 

 • A kolibrihungary kiváló minőségű, reprezentatív célú termékeket kínál. Termékeink nagyobbrészt hazai beszállítóktól származó alapanyagokból, Törökbálinton készülnek. Braille felirat, Braille matrica, Braille biléta és tapintható (taktilis) térkép gyártását fejlesztettük ki. Nálunk találod Európa legszélesebb biléta és emblémázott díszszalag kínálatát, melyet egyedi igények alapján kiváló minőségben gyártjuk Megrendelőink részére. Gyártás előtt minden esetben precíz látványtervet készítünk, ami a biléta és az emblémázott díszszalag termékcsoportok esetében ingyenes 🙂

 

 • Igyekszünk az elvártnál mindig egy kicsit többet adni. Gyártói oldalunkat és webáruházainkat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legegyszerűbben átláthasd a kínálatunkat és a legrövidebb idő alatt elintézhesd a vásárlást. Irodánkban képzett kollégáink várnak, hogy bemutathassák a kínálatunkat és segítsenek megtalálni a legjobb megoldást. Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a gyártás területén, ránk biztosan számíthatsz. Garantáljuk, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségben és gondosan becsomagolva ott legyenek Nálad amikor arra szükséged van. Nagy örömmel várjuk érdeklődésed!

Kifejlesztettük a Braille névjegyek gyártását.

A Braille nyomat lehet 1 és 2 oldalas. A Braille karaktereket átlátszó, fehér és színes színekben tudjuk elkészíteni. Különleges hatásként a Braille karakterek akár különböző színűek is lehetnek.

Az exkluzív megjelenés érdekében a nyomatokat formalakk bevonattal is készítjük, és lehetőség van például a céglogó tapintható kidomborítására!

MEGLÉVŐ névjegyének BRAILLE FELIRATOZÁSÁT is vállaljuk!

A névjegy gyártásának megkezdése előtt minden esetben látványtervet készítünk, melyet megküldünk jóváhagyásra.

Minden megrendelés paramétereit elmentjük, így utánrendelését gyorsan megtudjuk oldani!

További információt, képeket, videóbemutatót a Braille névjegy oldalunkra kattintva talál.

A Braille matricákat speciális öntapadó fóliákra készítjük. Az átlátszó fólia és az acélos színű alumínium fólia ragasztója erős, lehetővé téve kültéren és íves felületeken (pl.: kapaszkodó korlát) is a Braille matrica használatát.
Braille felirat színe jellemzően: átlátszó, fekete, vagy fehér, de más színben is készítjük a feliratokat, jelöléseket. A matrica eltávolításra kerülő hordozójára látó írást teszünk, mely segítséget nyújt a felragasztáskor annak, aki nem ismeri a Braille írást.

Braille írással készítünk termékeket úgy, hogy a látó írás is tökéletesen olvasható marad és a Braille írást sem lehet kézzel “benyomkodni”, a Braille hosszútávon kitűnően tapintható marad. A nyomtatványokat (pl.: étlap, telefonkönyv, prospektus, meghívó, névjegy stb…) vízálló, (nedvesen) tisztítható kivitelben is gyártjuk, ami tartós és higiénikus tulajdonságot ad a termékeknek. A színes nyomat és a Braille nyomat is lehet 1 és 2 oldalas. A Braille karakterek az Ön által választott színben pompázhatnak, így lehet: átlátszó, fehér, vagy akár színes is! Különleges hatásként a Braille karakterek akár különböző színűek is lehetnek.

MEGLÉVŐ nyomtatványok Braille feliratozását is örömmel vállaljuk!

Braille termékek igazodhatnak az Ön igényéhez, akár 1 db-ot is legyártunk. Minden megrendelés paramétereit elmentjük, így utánrendelését gyorsan teljesítjük!

Tapintható (taktilis) térképnek, alaprajznak nevezzük a látássérültek által kitapintható ábrákat. Jellemzően ezeken a tapintható rajzokon kevés szöveges információ helyezhető el, minden térkép / alaprajz mellé jelmagyarázat is készül. A tapintható térképekkel kiegészített útbaigazító táblák átláthatóságát az épület sematikus alaprajzát ábrázoló, a felületből kiemelkedő falak és jelzések biztosítják a vakok számára. Az épület helyiségei Braille írással számozást kapnak, melyeket a megszokott módon a információs táblán a helyiség számának párosításával, pontosan meghatározhatók a különböző helyiségek rendeltetései. A taktilis térképen Braille és síkírás is található, ezért tökéletes tájékoztatást nyújt mindannyiunk számára.

A Braille táblák a látássérültek által is használható, akadálymentes információs táblák. Az akadálymentes táblák, azaz a Braille táblák kényelmes tapinthatóságát félgömb alakú pontfelületekből álló Braille feliratok biztosítják. Elvárás, hogy az ügyfélirányító rendszereken látó és látássérült emberek számára egyaránt jól olvasható feliratok legyenek. A tájékozódást a gyengénlátók számára a kontrasztos színek, leegyszerűsített ábrák és piktogramok segítik. A tapintható alaprajz és a Braille táblák együttesen nyújtanak hibátlan tájékoztatást.

biléta és az akasztó formája, mérete, alakja az árkalkulátorban található paraméterektől eltérhet, igazodva az Ön igényeihez. Keressen fel minket egyedi ötletével, kívánságával, mert nem ismerünk lehetetlent! Elképzeléseit évtizedes tapasztalataink felhasználásával, kiváló minőséggel valósítjuk meg.

A nyomat lehet 1 és 2 oldalas, fekete, fehér és színes. Például 2 oldalas nyomat esetében a biléta egyik oldalára a sorszám és az Ön cégjelzése (logója), a másik oldalára pedig az Ön QR kódja kerülhet. Engedje szárnyalni fantáziáját!

Hogy mi lehet a bilétán? Pl.:
• egyedi azonosítók (sorszámok, betűk, jelek)
• a cég logója
• szöveg
• fotó

fényes felületű, kiváló minőségű, színes nyomtatással ellátott szalagok elegáns és tetszetős kellékei kínálatunknak.
A díszszalag nagyszerű reklámhordozó, emelje termékének, ajándékának pozitív hatását megfelelő csomagolással, díszítéssel. Az Ön arculatához illeszkedően emblémázott színes nyomtatott díszszalaggal garantáltan eléri a kívánt hatást!

A díszszalagot jellemzően tekercsben adjuk át, de kérheti méretre vágva. A díszszalag vágását igényelheti, amit foszlásmentesen, speciális hővágó ollóval készítünk el.

A díszszalag gyártásának megkezdése előtt minden esetben látványtervet készítünk, melyet megküldünk jóváhagyásra. A grafika célja a tökéletes végeredmény, ezért külön díjat nem kérünk.

Pilléreink

Vokány Gini

értékesítés, iroda

Dávid Attila

gyártás

Vokány Zsolt

gyártás, iroda

Háló László

admin, grafikus

Kovács András

programozó

Vokány Gergő

programozó, stratéga

Vokány Attila

grafikus, ügyvezető

Elérhetőség

Cégnév: Kolibri Kft.
Alapítva: 1997

Székhely és telephely: 2045 Törökbálint, Hegyalja utca 54.
Adószám: 12268838-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-075632
Bankszámlaszám (CIB): 10700268-04962403-51100005 (SWIFT: CIBHHUHB)
Adatvédelem: NAIH-90732/2015

Ügyfélszolgálat: +36 30 585 4724
Ügyfélszolgálat: +36 30 444 5808
Iroda, pénzügy: +36 23 330 211
E-mail: info@kolibrihungary.hu

kolibrihungary